Den gamla damen sätter på sig hörlurarna och sekunder senare dansar hela äldreboendet. Så fint!

När jag lyssnar på någon av mina favoritlåtar fylls jag alltid av en känsla som är svåröverträffad. Jag blir glad, uppspelt och känner för att sprida kärlek runt mig. Och det är ju faktiskt precis så musik fungerar många gånger – den gör oss lycklig. De här människorna bestämde sig för att sprida just glädje och lycka på ett ställe där musik inte alltid är ett givet inslag, nämligen på ett äldreboende. Personerna i klippet får sätta på sig ett par hörlurar och sedan spelas deras favoritlåt upp. Och det som händer sen… Jag ska inte ge bort allt men jag kan säga så mycket som att det här gjorde mig glad, uppspelt och gav mig en känsla av att vilja sprida kärlek genom att dela det med er. Jag misstänker att ni kommer vilja göra samma sak efteråt.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Det ser ut som en vanlig dag på äldreboendet. Men vänta bara tills de sätter igång musiken…

Posted by Newsner Familj on Tuesday, September 29, 2015

Nu kan alla äldreboenden i Sverige ansöka om att få musikanläggningen. Den innehåller riktigt bra högtalare, en surfplatta, kostnadsfri surf i ett år, kostnadsfritt konto på musiktjänsten Deezer och fri musikstreaming. Initialt finns 100 paket redo att delas ut. Klicka här för att släppa musiken fri!