Den lilla tjejen sätter sig vid pianot på stationen — sekunder senare är publiken golvad

Det är nog inte många som missat att Celine Dions klassiska ledmotiv ”My heart will go on” är svår att bemästra sångmässigt. Det är även en sång som väldigt lätt får tårarna att stiga i ögonen. Att sjunga låten var inte planen för den här unga tjejen i videoklippet. Det blev dags att visa var skåpet ska stå!

Flickan i videoklippet skapade en scen av ett offentligt piano på en tunnelbanestation i London. Då det skulle visa sig att detta var en riktig pianotalang dröjde det inte länge förrän antalet människor i publiken blev fler och fler. Sekunder senare åkte flera mobilkameror upp då det slutade som ingen hade trott.

Inledde med Für Elise

Den unga talangen inledde sitt framförande med det klassiska stycket Für Elise. Efter att ha spelat otroligt vackert gjorde hon en snygg och musikalisk övergång till ”My heart will go on”. Sättet hon tar sig an och spelar båda två av dessa stycken är otroligt talangfullt och hon visar på riktig begåvning med sin spelteknik. Det verkar heller inte ansträngt eller att det ser särskilt jobbigt ut för henne då händerna dansar över pianot med stil. Se det imponerande klippet nedan.

Jag kan inte annat än att imponeras och applådera åt den här talangen. Dela med någon som borde höra detta fantastiska framförandet.