Det har gått 23 år, men Patrick Swayzes dans med frun Lisa är lika förtrollande än i dag

Det finns inte mycket som är starkare än bandet mellan äkta makar. Man går genom vått och torrt, man upplever alla livets toppar och dalar, man åldras och blir gamla ihop – och man har de där små ögonblicken av blickar, skämt eller kanske skratt som bara är ens egen lilla hemlighet och som andra kanske aldrig riktigt begriper.

Just det sistnämnda är också en egenskap som ofta gör att man kan se på ett par att de är som gjorda för varandra. Du vet, de har bara den där elektriciteten, samhörigheten och det där lilla extra som är så få förunnat – men som får dem att se så vackra ut tillsammans.

Ungefär som Patrick Swayze och hans fru Lisa Nieme under World Music Awards-galan 1994.

För första gången på internationell tv, och för första gången med sin fru, dansade Patrick Swayze med Lisa Nieme till låten “All The Man That I Need” på World Music Awards 1994. Det var en kärleksdemonstration och en hyllning till sångdrottningen Whitney Houston på samma gång – och trots att det har gått 23 år sedan dess så är dansnumret något folk pratar om än i dag.

Det är helt enkelt bara så tydligt i klippet att de har något speciellt tillsammans. Paret, som träffades 1970 när Swayze var 18 år gammal och Nieme tog danslektioner hos hans mamma, hade en kärlek till varandra som aldrig vacklade under det 34 år långa äktenskapet – och deras rörelser, samspelta dans och fantastiska rutin är bara förtrollande.

Swayze förlorade tragiskt nog kampen mot cancern 2009, men det är stunder som dessa som gör att hans minne kommer leva vidare för evigt. Han var ett föredöme för Hollywood och äktenskapet med Lisa var något som alla par borde sträva efter.

Att se tillbaka på det här klippet berör mig verkligen, speciellt med tanke på att varken Patrick Swayze eller Whitney Houston finns med oss längre. Titta själv i spelaren här under – och om du hänger med ser du också Whitney Houston skymta förbi i klippet. Vilket fantastiskt ögonblick mellan två ikoner!

Dela vidare om du också tycker att Patrick Swayze var en underbar skådespelare och dansare!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna