Djärv tonåring chockar hela arenan – med Simons egen favoritlåt

Alla som har sett den ökända jurymedlemmen Simon Cowell komma med sina berömda utlåtanden i talangjakter, vet att han är svår att imponera på. Väldigt svår.

Men han är också väldigt ärlig – för om Simon gillar någonting han hör, då låter han deltagarna veta det!

Det visade sig om inte annat nyligen, när 18-åriga Caitlyn Vanbeck klev upp på scenen i det brittiska tv-programmet X Factor.

Caitlyn Vanbeck
Bildkälla: Youtube

När Caitlyn äntrade scenen deklarerade hon att låten som skulle sjungas var ”Rise Up” av Andra Day. Det visade sig snabbt också vara en låt som har en speciell plats i, just det, Simon Cowells hjärta. Det är nämligen hans favoritlåt.

Höga krav? Javisst. Risk för platt fall? Absolut. Men Caitlyn var ändå besluten att ge det en chans – och en nyfiken Simon ville naturligtvis se vad den skotska tonåringen hade att komma med.

Simon Cowell
Bildkälla: Youtube

Och låt oss säga så här… hon hade en jäkla massa att komma med.

Inte bara att Caitlyn satte varenda ton – hon hade också en magisk röst, utstrålning och känsla som fick publiken att bryta ut i stående ovationer!

Caitlyn Vanbeck
Bildkälla: Youtube

Hyllningarna från juryn lät inte heller vänta på sig. Du är född för att sjunga sa någon, jag älskar dig sa någon annan – men inga reaktioner stod sig emot den annars så svårflörtade Simon Cowell.

I programmet, där deltagarna slåss om platser på sex stolar, förklarade Simon nämligen att han inte ville ge henne en stol… utan en hel soffa!

Simon Cowell
Bildkälla: Youtube

Det storskaliga berömmet, där han också sa att Caitlyn inte förstod hur bra hon verkligen var, fick också övriga juryn att reagera och se sin chans att hugga.

”Vad är det som händer med dig, vekling?!” sa jurymedlemmen Nicole Scherzinger till Simon innan hon avslutade med ”Du har förvandlats till en riktig mjukis!”.

Se det underbara framträdandet som får Simon att vackla i spelaren här under:

Dela gärna vidare så fler får chansen att njuta av det fina framträdandet!