Dödssjuka kvinnan ligger i sängen – då öppnar skötaren munnen och rör henne till tårar

En sjukhustillvaro är inte en tillvaro någon vill spendera mycket tid i. Om en väl blir sjuk, som ung eller gammal, så finns sjukhusen där och tar emot en med öppna armar, vilket för mig känns som ett så otroligt privilegie. 

Men patienterna på det här sjukhuset i Valencia utanför Los Angeles kan räkna med att deras dagar på sjukhuset inte bara kommer vara långtråkiga. För här jobbar nämligen Jared Axel, en skötare som har blivit känd som ”Ängeln från himlen”. Under sina dagar han jobbar på sjukhuset går han nämligen runt och sjunger för sina patienter medan han gör sitt vanliga jobb. Många patienter 

– Jag har aldrig tänkt på det men patienter började komma ut i korridorerna och lyssna på mig. Då insåg jag att jag kunde använda min röst för att göra vården mer personlig och ge dem en glad stund på dagen, säger Jared till Los Angeles Times.

Norma Laskokse, som du kommer möta i videon här nedan, är väldigt glad över att Jared sjunger för honom. Så glad att tårarna rullar nedför hennes kinder.

– Han har en så vacker röst. När han tittar på dig vet man att han sjunger för dig, det är fantastiskt för mitt hjärta, berättar hon för Los Angeles Times.

Jared har verkligen någonting unikt. Inte bara att han är den sjungande sjuksköterskan – utan för att rösten är så fantastiskt kontrollerad och vacker. I klippet här nedan kan du själv se när Jared sjunger för Norma på sjukhuset. Lyssna och njut.

Det här fick tårarna att rinna nedför mina kinder, så otroligt vackert. Dela gärna artikeln med dina vänner så de också får chansen att höra Jared sjunga.