Dundersuccén för Miriam: Krossar alla tiders rekord på Spotifys topplista.

Min personliga favorit av Miriam Bryant i årets ”Så mycket bättre” var när hon framförde Evert Taubes klassiker ”Ett sista glas”. Jag tycker verkligen att den låten var något alldeles extra och har lyssnat på den flera gånger om dagen sedan dess. Men det var inte bara den låten som gick hem i stugorna över landet. Alla hennes versioner har hyllats ordentligt – något som nu märks på topplistorna.

Miriam Bryan gjorde dundersuccé i årets ”Så mycket bättre” och har hyllats för sina fantastiska versioner av de andra deltagarnas låtar. Och hennes fenomenala insatser tycks uppskattas ordentligt.

På Spotifys svenska topplista rusar Mirams låtar uppåt. Samtliga hennes sex tolkningar finns nämligen med på Spotifys topp 50-lista. En prestation ingen tidigare deltagare från programmet har mäktat med genom åren. Den mest framgångsrika av Miriams tolkningar från programmet är versionen av Lisa Nilssons ”Allt jag behöver”.

Och ytterligare en imponerande siffra kom den dag Miriams program sändes. Då ökade strömningen av hennes låtkatalog på Spotify med dramatiska 3350 procent 3350 procent, skriver DN.

Bland de andra deltagarna är det Lisa Nilsson och Ison och Filles ”Så mycket bättre”-versioner som dragit in flest spelningar.

Här kan du lyssna på Miriams fantastiska tolkning av ”Ett sista glas” en gång till:

Gilla gärna om du också älskar Miriam Bryant.