Efter 34 långa år: Här återförenas ABBA äntligen på en och samma scen.

Det är en händelse som får hela världen att jubla. I går, efter 34 långa år, stod ABBA återigen tillsammans på en scen, vinkade åt publiken – och fastnade på samma bild i ett historiskt ögonblick.

Hela kvartetten med Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog och Anni-Frid Lyngstad var på plats när Björn Ulvaeus föreställning ”Mamma Mia! The party” på onsdagskvällen hade sin efterlängtade premiär.

Sedan ABBA splittrades 1982 har de fyra medlemmarna inte synts ihop på något liknande sätt tidigare, men efter showens slut på onsdagskvällen äntrade de alltså scenen på Tyrol för den historiska gruppbilden – och publikens jubel visste inga gränser.

– Jag är väldigt glad att mina tre kamrater från ABBA är här ikväll, sa Björn Ulvaeus till Aftonbladet strax innan världspremiären av föreställningen.

Tv-profilen Linda Lindorff var en av alla som var på plats för att se föreställningen. På sin Instagram skriver hon: ”Mamma Mia vilket party! Den här kvällen kommer jag minnas länge – fantastisk show, god mat och så detta historiska ögonblick då ABBA förenas tillsammans på scen igen. Vilken kväll. Jag är rörd och lycklig.”

Hon förevigade också ögonblicket på bild, och här kan du ta del av Linda Lindorffs unika bild på de fyra ABBA-medlemmarna:

Du får väldigt gärna dela med dig av texten på knappen här under så att fler kan ta del av världsnyheten.