Efter hyllningarna: Kikki Danielssons ord till svenska folket

Kikki Danielsson gjorde om Uno Svenningssons klassiska låt – och hyllades för sitt starka budskap.

Nu skickar artisten en personlig hälsning till svenska folket efter Så mycket bättre-premiären.

Här är hennes egna ord.

Nu finns ”At the Border” (Under ytan) ifrån @samycketbattre ute!?? Länk i bio @unosvenningsson ??? #såmycketbättre #unosvenningsson

A post shared by Kikki Danielsson (@therealkikkidanielsson) on

Kikki Danielsson är en av artisterna i Så mycket bättre 2017 i TV4. I första avsnittet tolkade hon Uno Svenningssons klassiker ”Under ytan” – i en helt egen tappning. När Kikki förklarade för artistkollegorna att hon ville sjunga låten på engelska gick det ett sus runt bordet.

Danielsson hade döpt om låten till ”At the border” – en låt hon ville tillägna alla barn som är på flykt runt om i världen.

– Där suddar man ut alla gränser och länder. När man flyr för livet. Jag tänker på alla barn som föds in i det här och börjar sin resa i livet på flykt, säger Kikki i programmet och fick stöd av de andra deltagarna:

– Bra statement, säger Tomas Andersson Wij.

– Fin text, säger Eric Saade.

Efteråt hyllades Kikki Danielsson i sociala medier – och många skrev att de berördes av hennes sång. Det har inte gått artisten obemärkt förbi – och nu skickar hon en personlig tackhälsning till svenska folket.

På Instagram tackar Kikki Danielsson för allt stöd i samband med Så mycket bättre-premiären.

– TACK Alla Underbara Människor för Hyllningar och Värmande Ord om gårdagens ”Så Mkt Bättre” ❤️ Jag blev varm å glad i hela kroppen ? Nu ser jag fram emot nästa lördag, skriver Kikki.

Det gör jag också! Här kan man njuta av Kikkis framträdande från i lördags, när hon tolkade Uno Svenningsson:

Dela och gilla gärna om du också tycker om Kikki Danielsson!