Efter kollapsen: Här är läkarnas besked till Björn Skifs

Det var i slutet av augusti och i samband med konserten på Skansen, tillsammans med artistkollegan Tommy Körberg, som Björn Skifs fick föras till sjukhus. Den folkkära artisten drabbades av ett plötsligt blodtrycksfall och svimmade i hemmet. Han föll så olyckligt att han fick en hjärnskakning och tvingades sy fyra stygn i pannan.

Efter att ha observerats på sjukhuset i ett par dagar fick Björn åka hem för att vila. Läkarna har ännu inte kunnat ge någon annan diagnos än att Skifs haft problem med blodtrycket. Men av försiktighetsåtgärder är nu beskedet från läkarna tydliga: Björn Skifs behöver vila minst en månad.

– Han är sjukskriven en månad, säger Åsa Holmgren, producent för ”Revanschen på Skansen”, till Expressen.

Det är drygt två veckor sedan kollapsade efter succéshowen på Skansen. Men läkarna har ännu inte kunnat se något annat än att Skifs har problem med blodtrycket. Därför sjukskrivs den folkkäre artisten nu i en månad så att han vilar upp sig. Det berättar Expressen.

– Han är hemma och vilar upp sig och blir bättre och bättre. Han är bara ordinerad vila, säger Åsa Holmgren, producent för ”Revanschen på Skansen”, till Expressen.

Förutom stödet från familjen, och framför allt hustrun Pernilla, har den folkkäre artisten hyllat sina fans i ett meddelande på Facebook.

”Jag är sååå tacksam och rörd över alla fina hälsningar jag fått”, skrev han bland annat.

Krya på dig, Björn! Hälsan framför allt.

skifsarn

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna