Efter nya relationsavslöjandet – här får Magnus Carlsson hela Liseberg att svänga loss!

Under måndagskvällen var Magnus Carlsson på plats i Göteborg och framförde låten ”Möt mig i Gamla Stan” under TV4:s Lotta på Liseberg.

Det tre veckor efter att den förre bandkollegan i Alcazar tillika pojkvännen Andreas Lundstedt avslöjat hur deras relation egentligen varit.

Magnus Carlsson har en lång och framgångsrik karriär i ryggen. Med grupperna Barbados och Alcazar har han gjort stor succé men sedan 2005 har han agerat soloartist.

Magnus Carlsson i ”Lotta på Liseberg”

Under åren har den duktige artisten varit med i både Melodifestivalen och Körslaget, och under måndagskvällen stod ”Lotta på Liseberg” på schemat.

Bildkälla: Skärmdump/TV4

Carlsson framförde sin låt ”Möt mig i Gamla Stan” inför en fullsatt publik i Göteborg och fick många att jubla högt.

För bara några veckor sedan gick den förre pojkvännen tillika bandkollegan i Alcazar Andreas Lundstedt ut i media och pratade ut.

Nya relationsavslöjandet

I en intervju med Hänt berättade han att han och Magnus Carlsson inte var så mycket kärlek mellan dem.

– Nej det var det inte. Där gick vi upp i bilden av oss själva. Någon sa att ”ni skulle kunna bli som Efva och Eva eller Jonas och Mark fast mycket snyggare” och vi drogs med i det där och fick en kick, sa Andreas Lundstedt till Hänt och fortsatte:

– Vi byggde upp en bild av den där tomtebolyckan och fick dubbelt så mycket uppmärksamhet och det hjälpte Alcazar. Jag ångrar det inte alls, men det blev lite som en låtsasvärld.

Du är så otroligt duktig, Magnus! Om du också gillade hans insats i ”Lotta på Liseberg”, dela vidare artikeln!