Efter svåra tiden – här ger Albin Lee Meldau hela Liseberg gåshud med sitt magiska framträdande

Albin Lee Meldau gjorde bejublad tv-comeback i måndagens Lotta på Liseberg.

Med nya singeln ”Kom för mig” fick han hela Liseberg att jubla högt.

För artisten, som för mindre än ett år sen blev tvungen att läggas in på behandlingshem, var det ett av de första tv-framträdandena efter den svåra tiden.

Albin Lee Meldau var kanske den starkast lysande stjärnan i fjolårets ”Så mycket bättre”. Med magiska tolkningar som ”Min favoritvals” och ”Bara himlen ser på” charmade han inte bara de andra artisterna, utan också hela svenska folket.

I programmet var han öppen med att han kämpat mot sitt egna missbruk. I december förra året kom också beskedet att han tvingas ställa in spelningar, och att han skulle läggas in på behandlingshem.

Tiden där verkar ha gjort honom gått.

– Jag har kämpat med missbruk och en långt gången alkoholism i många, många år. Jag åkte till ett behandlingshem och nu mår jag bättre än någonsin, det var det bästa som hänt mig. Jag är väldigt glad att jag gjorde det, sa han i Nyhetsmorgon i februari.

Albin Lee Meldaus glädjebesked

Efter den svåra tiden kom han med glädjebeskedet att han skulle ge sig ut på turné igen med ny musik.

I maj släpptes artisten nya singeln ”Vita fen”. På låten samarbetar han med ingen mindre än ”Så mycket bättre”-kollegan Stor.

I samband med singelsläppet kunde han även bjuda på ett annat besked.

– Sex månader nykter oxå!, skrev Albin Lee Meldau på Instagram i maj.

Och på måndagen stod han alltså på Lisebergs scen där han framförde sin senaste singel ”Kom för mig”. Och att döma av publikens reaktioner stod han återigen för ett succéartat framträdande,

Så underbart att se dig igen, Albin, och fantastiskt att du mår bättre!

Dela gärna om du också uppskattar denna underbara artist!