Elton Johns monsterhit spelas på radion – då får chauffören feeling och chockar stjärnan med sin röst

Alla om älskar musik har en relation till Elton John. Med superhits som Yellowbrick road, Your song, Tiny dancer och mångas favorit, Can you feel the love tonight är han en självklar del i de flestas  skivsamlingar.

Någon som verkligen ser upp till Eton John är komikern James Corden. I sitt berömda program Carpool karaoke plockar han upp kända musiker där de tillsammans skrålar med i låtar som stjärnan skapat under sin karriär.

För något år sedan fick James Corden äran att agera chaufför till den adlade britten. Hitmakaren ger Corden en inblick i hur han ser på sitt musikskapande – och i videon får man höra många fänsglande historier från Sir Elton John som för mig varit okända.

© Provided by Nyheter365

Det märks att båda klickar direkt och att de kan mötas i sitt musikintresse. För mig, som har Tiny dancer som absolut favoritlåt, blir det extra stämningsfullt när båda ger järnet i den låten! Jag hade gärna suttit i baksätet och sjungit med.

Den låt i den här bilturen som kanske sticker ut mest är i och för sig Crocodile rock. Bilen exploderar i färg och sång när både Elton John och James Corden drar på sig spexiga scenkläder och förvandlar bilen till ett festligt inferno. 3:30 in i klippet drar bonanzan igång. 

Dela om du också diggar att sjunga i bilen!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna