Elvis tar sig tid att uppmärksamma fansen – och gör publiken helt vild

Det är inte många som får chansen att komma riktigt nära en världsstjärna. Kanske går man på en konsert och får se sin idol uppträda men det kan vara många meter fram till scenen och den där riktiga närheten infinner sig aldrig. Men flickorna i det här klippet kan skatta sig lyckliga. De fick verkligen närkontakt – med den kanske största stjärnan av dem alla.

Det är svårt att tro att de här människorna ens kunde föreställa sig vad som skulle komma att hända när de tog plats vid scenen under en konsert med Elvis Presley under 70-talet. Mellan två låtar tystnar nämligen rockens konung och stegar fram till scenkanten. Han böjer sig ner mot publiken, tar tag i en av flickorna i publiken och ger henne en vänskaplig puss. Det går ett sus genom publiken men storstjärnan slutar inte där. Han får sedan syn på ett litet barn och ger även henne en puss på kinden, som en pappa pussar sitt barn. Därefter låter han ytterligare några fans omfamna honom innan han vänder tillbaka upp på scenen till publikens jubel.

Jag har alltid varit fascinerad av Elvis och hans liv och tycker att detta är ett fantastiskt fint bevis på hans storhet och värme. Ögonblicket när han uppmärksammar sina fans är oerhört starkt och jag får gåshud varje gång jag ser det.

Att ta sig tid att ge fansen något extra är alltid uppskattat och jag är övertygad om att de här människorna levt med detta som ett av sina starkaste minnen.

Dela om du också tycker att Elvis var en artist med ett stort hjärta!