En ung Tom Jones kör klassikern – men kolla nu vem som smyger fram vid trummorna

Tom Jones är en av vård tids absolut mest framgångsrika artister och har haft mängder av låtar på topplistorna världen över. Än idag, 76 år gammal, är ”Tjuren från Wales” som han också kallas, en världsartist som fyller arenor världen över.

Det här klippet har dock några år på nacken och är, gissningsvis, från 1970-talet. I klippet framför Tom sin kanske mest framgångrika sång någonsin – ”She’s a lady”. Redan från första tonen briljerar han med sin karakteristiska röst och fångar publiken direkt. Men det han inte vet är att en annan mycket känd artist lurar i kulisserna.

När Tom kommit några rader in i versen dyker nämligen låtens textförfattare upp till publikens stora jubel…

Tom upptäcker snabbt att någonting händer bakom hans rygg och när han vänder sig om får han ett stort leende på läpparna. På scenen har nu Paul Anka smugit upp och tillsammans framför de superhiten på ett strålande sätt. Men! Det är inte nog där, efter ett kortare mellansnack ger de sig på en annan av Paul Ankas låtar och då lovar jag att det blir gåshud!

Se och njut i spelaren här under, bildkvaliteten är tyvärr lite sisådär, men rösterna är fortfarande precis så magiska som de alltid har varit.

Hjälp gärna till att sprida denna musikhistoriska skatt vidare genom att klicka på dela här under 🙂 

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna