Fenomenala tolkningen visar varför Whitney Houstons musik kommer leva för alltid

Det spelar ingen roll vilken musikgenre du föredrar, på ett sätt eller annat lär du vara bekant med den här odödliga Whitney Houston-klassikern.

Skriven av Dolly Parton och berömd från filmen Bodyguard sjöng Whitney in den vackra soulballaden ”I Will Always Love You” år 1992… och framgångarna lät inte vänta på sig. Låten erövrade singellistor världen över, sålde guld och platina – och blev snart Whitney Houstons stora paradnummer.

Och som alla stora klassiker så är det ett mästerverk som för alltid kommer att leva vidare. Låten löper verkligen över alla generationer och den dyker ständigt upp på auditions i olika talangjakter – men få tolkningar är så minnesvärda som det här numret i franska The Voice Kids 2015.

Trots de svåra och krävande höga tonerna som den komplicerade låten kräver så blev juryn fullkomligt mållösa av det fenomenala framträdandet, och du lär bli lika imponerad när du ser klassikern rivas av med sådan elegans… av en 13-årig pojke. Jag säger bara så här: WOW!

Lägg namnet Léo Ristorto på minnet, för han kommer gå långt. Dela gärna vidare denna fenomenala tolkning av Whitney Houston så fler får chansen att njuta!