Flicka utan armar övergavs av mamma – 14 år senare går hon upp på scen och chockar publiken

14-åriga Lorelai Mosnegutu har inte haft det lätt i livet.

Hon blev övergiven av sin mamma som nyfödd eftersom hon saknade armar. En socialarbetare blev så berörd av Lorelais öde så att hon bestämde sig för att adoptera henne.

Att växa upp och vara så annorlunda är inte lätt för ett litet barn, och Lorelai började prata först när hon fyllt tre år. Men hennes handikapp har också gjort henne otroligt stark på andra sätt. 

Lorelai ville kunna göra allt som andra människor kan, och lärde sig använda sina fötter till allt. Idag kan hon både måla, skriva på sin dator och till och med spela piano med sina tår.

När hon gick upp på scen i tv-programmet Romania’s Got Talent gick det ett sus genom publiken. Flera personer höll för munnen och fick ett uttryck i ansiktet som om de tyckte synd om Lorelai. 

Men det finns ingen anledning att tycka synd om den här tjejen! Idag är Lorelai en stark tjej som klarar allt hon tar sig för och dessutom är bättre på att spela piano än de flesta. Och hon kan sjunga!

Lyssna själv i videoklippet här nedan.

Lorelai bevisar att oavsett vilka motgångar vi står inför så går det att lyckas med det man vill göra. Vilken inspiration! Dela gärna hennes framträdande med dina vänner så fler kan se.

Publicerad av Newsner musik