Flickan sjunger en underbar påskversion av Halleluja

Jag blir faktiskt imponerad av alla som kan sjunga. Mycket eftersom jag är rätt tondöv själv. Men det är såklart extra imponerade om det är ett barn som sjunger – och speciellt en svår låt.

Lena Preslar är en liten tjej som älskar att sjunga och nu sprids hennes påskversion av Halleluja som en löpeld på nätet. Det är inte svårt att förstå varför, vilken talang!

Lena intar scenen som ett riktigt proffs när hon ska sjunga den här omarbetade versionen av Leonard Cohens odödliga klassiker. Hennes självförtroende tillsammans med texten gör det till ett framträdande man inte glömmer i första tagen. 

Texten som Lena sjunger är en omarbetat version som skrevs av Kelly Mooney och handlar om Jesus och hans sista tid och färd mot att bli uppspikad på korset. Vilket, trots alla påskägg och påskgodis, ändå är vad påsken handlar om.

Lenas röst är änglalik och hon levererar verkligen trots sin unga ålder och den svåra låten. Inte ett öga lämnas torrt i lokalen efter framträdandet.

i Hör själva i klippen under, vilken påskmagi!

Var gärna med och dela för att hylla den här unga talangen – det kommer bli något stort av Lena en dag och du kan säga att du härde henne först!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna