Flickan vågar sig på Sinatras klassiker – 8 sek senare slänger sig juryn på knapparna

Det radion matar oss med under uppväxten brukar ha stort inflytande på vår musiksmak – och därför är det kanske inte helt konstigt att de unga killarna och tjejerna i tyska The Voice Kids ofta väljer att pröva sina vingar med moderna poplåtar.

Men den 9-åriga flickan Josefien är inte som alla andra. Hon förklarar för juryn att hon tänker sjunga den gamla klassikern ”Fly Me to the Moon”, en låt som spelades in redan 1954 och som självaste Frank Sinatra sedan gjorde till sin egen tio år senare, 1964.

Och 9-åringen vet exakt vad hon gör. Med sin mogna och vackra röst tar hon oss med på en resa till svunna tider – och att det är något speciellt med Josefien framgår mer än tydligt på juryns reaktioner. Redan efter 8 sekunder från dess att hon öppnar munnen har nämligen två av domarna slängt sig på knapparna för att skicka henne vidare i tävlingen!

Lyssna, njut och dröm dig tillbaka.

Detta är definitivt inte det sista vi hör från den begåvade unga flickan Josefien. Klicka gärna på delaknappen så fler kan upptäcka denna framtida stjärna!