Flickans dockor bråkar om vilken Beatles-låt de ska sjunga, resultatet liknar inget du hört

12-åriga Darci Lynne har gjort succé i tv-programmet America’s Got Talent. Hon har charmat både publiken och juryn med sina handdockor.

Men hon har aldrig framträtt med två samtidigt – tills nu. Och det började direkt med att dockorna ”bråkade” om The Beatles klassiska hitlåt.

När vi första gången fick stifta bekantskap med 12-åriga Darci Lynne i America’s Got Talent, hade hon med sig en vän upp på scenen, kaninen Petunia. Tillsammans sjöng de klassiska låten ”Summertime” och tog juryn med storm.

Andra gången Darci dök upp, så hade hon med sig sin docka Oscar, en lite mus som i hemlighet var förälskad i en av jurymedlemmarna.

Darci Lynne har nämligen två talanger, hon är fantastisk på att sjunga och hon är en riktigt begåvad buktalare. Hon kan verkligen få liv i sina handdockor – och det har tagit henne hela vägen till finalen i America’s Got Talent.

Så när hon nu gick upp på scenen hade hon med sig två handdockor, något vi inte sett tidigare.

Men direkt så började dockorna Oscar och Petunia att ”bråka”. De kunde inte komma överens om vem av det som skulle sjunga kvällens låt, The Beatles klassiker, ”With A Little Help From My Friends”.

Till slut, efter att Darci medlat, kommer Oscar och Petunia överens om att sjunga låten tillsammans. Och som de gör det.

Resultatet måste ses, det är fantastiskt! Snacka om att 12-åriga Darci Lynne har talang.

Dela gärna Darcy Lynnes fantastiska framträdande med dina vänner på Facebook, det här borde alla ta del av! 

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna