Föräldrarna sjunger som änglar i bilen – men titta nu när bebisen stjäl showen totalt

Att åka bil en längre sträcka är inte alltid så roligt. Benen börjar värka, vägen ser likadan ut varje kilometer och samtalsämnena börjar sakta men säkert ta slut.

Men tur då är väl att musik kan göra det där lilla, som gör en lång bilresa betydligt bättre. Det är därför jag känner att jag mer än gärna hade velat vara med paret Yoni och Nina.

När de tillsammans med deras bebis i sin stillastående bil bjuder på ljuv musik.

 

Yoni och Nina sjunger tillsammans. Musiken är någonting som ligger dem varmt om hjärtat och med deras låtar har de gett mängder av människor en glad stund.

Paret vill skicka ett budskap av hopp, kärlek och familjesammanhållning med deras musik. Med tanke på den video de lagt upp på Youtube när de sjunger i bilen kan jag bara instämma i att deras budskap i alla fall har gått fram till mig.

I videon du ska få se sitter de tillsammans i framsätena på bilen. I Ninas knä sitter deras lilla bebis och när de kört in till vägkanten och börjar sjunga får jag gåshud.

Bebisen älskar musiken

Tillsammans sjunger de i stämmor, något av det vackraste jag vet. Min själ fylls verkligen av just kärlek och hopp när jag hör deras röster arbeta så fint tillsammans. Men det är deras bebis som snart ska ta över deras uppträdande.

Vi vet att musik många, om inte de flesta, gånger gör barn glada. Men Yoni och Ninas lilla bebis blir alldeles överlycklig över att höra sina föräldrar sjunga så vackert.

Tusentals människor har hört deras uppträdande på Youtube och jag blir inte förvånad om tusentals fler kommer ta sin tid att lyssna.

De vill skicka budskap om hopp och kärlek. Det har de verkligen lyckats med i det här fantastiska uppträdandet – som deras bebis nog älskar mer än någon annan i världen. Lyssna och njut!

Vilket fantastiskt uppträdande av Yoni och Nina.

Tveka inte på att trycka på DELA här under så fler kan få se det här vackra uppträdandet – och förhoppningsvis få känna sig än mer lyckliga efteråt.