Förbannad Simon hånar 12-åringen – då täpper pojken till truten på ALLA

Det är otroligt, hur ett enda litet val kan påverka en hel framtid.

Det fick 12-årige pojken Shaheen Jafargholi lära sig – den hårda vägen.

Shaheen Jafargholi trodde på sin förmåga när han sökte till Britain’s Got Talent. Pojken brukade ofta sjunga för familj och vänner, och nu hoppades han på omedelbar succé i talangjakten.

Juryn var däremot inte lika imponerade. I synnerhet inte Simon Cowell.

På sitt vanligt hårda manér tog Simon inte många sekunder på sig innan han stoppade hela framträdandet. ”Du har fattat det här helt fel”, utbrast en irriterad Simon. Och snabbt förvandlades den där pigga stämningen i arenan till en tryckt och knäpptyst sådan.

Men Simon erbjöd åtminstone 12-åringen att försöka med en annan låt. Så Shaheen valde istället Michael Jacksons ”Who’s Lovin You” – ett val som skulle förändra ALLT.

Med den nya låten behövde han bara 3 sekunder för att få publiken att explodera i jubel, och juryn satt helt hänförda. Tänk, vilken röst som gömde sig där inne och bara väntade på att få komma ut!

Pojkens audition är som en berg- och dalbana i känslor: från total katastrof, till eufori… och det är bara så härligt att se! I klippet får du se båda låtvalen, men om du bara vill höra det som tar honom vidare i tävlingen, så kommer det 2 minuter in i klippet.

Mycket kan man säga om Simon Cowell, men visst är jurymedlemmen ett proffs. Han förstod att låtvalet inte gjorde 12-åringen rättvisa, och även om det kändes tufft för stunden, så var det precis vad Shaheen behövde.

Dela om du också blev imponerad av 12-åringens röst, och vill höra mer av detta i framtiden!