Gammal man ger drömmen en sista chans: Titta nu på juryns reaktion när han når refrängen

En åsikt som jag alltid håller starkt på, är att musik ska vara till för alla. Man som kvinna, ung som gammal – i min bok ska det inte spela någon roll vad som står i passet, så länge du har passionen borde du alltid få chansen att nå din dröm!

Just därför blev jag så himla glad när jag hörde talas om programmet The Voice Senior. Här letar nämligen juryn efter de där talangerna som inte fick chansen. De där talangerna som är 60 år eller äldre, som fortfarande drömmer om att slå igenom inför den breda publiken – och som har så mycket kunskap, så mycket erfarenhet och skicklighet som bara väntar på att få komma ut.

En av dessa hoppfulla själar, är René Bishop. Han väljer att ställa upp i programmet med sin tolkning av vackra Unchained Melody – och hans audition, den ger mig gåshud från topp till tå. Om du inte tror mig, vänta tills han klämmer i med allt han har cirka 1:20 in i klippet… och gör hela juryn vild av glädje.

Detta är så fint!

Det låter kanske klyschigt, men det tål att sägas igen – ålder är bara en siffra, vilket René bevisar med full kraft!

Dela vidare den här artikeln för att inspirera andra att följa sina drömmar, oavsett vad som står i passet. Det är aldrig för sent!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email'; }(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);