Glädjebeskedet från Sanna Nielsen: ”Jag kommer tillbaka nästa år”

Det finns inget som signalerar sommar så mycket som Allsång på Skansen, därför är det alltid en stor längtan och förväntan kring vem som ska leda kommande års allsång. De senaste två somrarna har det varit sångerskan Sanna Nielsen, och igår avslöjade hon sina planer för nästa år. 

Sedan ett av Sveriges mest älskade tv-program – Allsång på Skansen, började att sändas har programledaren haft en avgörande roll för hur bra säsongen blir, därför är jobbet en svår roll att axla. Vi har sett många programledare komma och gå, men de senaste två åren har det varit Sanna Nielsen, och nu avslöjar hon att hon kommer att fortsätta. 
– Jag har haft världens bästa sommarjobb, så därför kommer jag tillbaka nästa år, sade hon under tisdagens sändning i SVT. 

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Enligt Expressen ska Sanna Nielsen ha varit hemlighetsfull kring framtiden och inte svarat på hur kommande år blir, men nu står det alltså klart att vi får se henne under 2018 igen. Sannas avslöjande möttes av publikens jubel när hon ropade ut det under tisdagens program. 

Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Sanna Nielsen är en fantastisk sångerska och karismatisk programledare, dela gärna med andra som kommer att gilla beskedet.