Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Glädjebeskedet: Skifs och Körberg gör comeback på scenen

Det var i slutet av augusti och i samband med konserten på Skansen, tillsammans med artistkollegan Tommy Körberg, som Björn Skifs fick föras till sjukhus. Den folkkära artisten drabbades av ett plötsligt blodtrycksfall och svimmade i hemmet. Han föll så olyckligt att han fick en hjärnskakning och tvingades sy fyra stygn i pannan.

Efter att ha observerats på sjukhuset i ett par dagar fick Björn åka hem för att vila. Läkarna har ännu inte kunnat ge någon annan diagnos än att Skifs haft problem med blodtrycket. Men av försiktighetsåtgärder är nu beskedet från läkarna tydliga: Björn Skifs ska vara sjukskriven minst en månad.

Av allt att döma håller också Björn på att återhämta sig – och det med besked. Nu har nämligen nya konsertdatum för Skifs och Körbergs succeshow ”Revanschen på Skansen” offentliggjorts.

Frågorna har varit många, både från fans och media, om det blir några nya konserter med Skifs och Körberg, efter Skifs hälsoproblem. Men nu verkar den folkkäre artisten vara rejält på bättringsvägen. Deras show ”Revanschen på Skansen”, som gjorde stor succé, har nu fått nya konsertdatum.

I ett inlägg på Björn Skifs officiella Facebooksida skriver man att ”vi är stolta och glada att kunna berätta att det nu blir fyra nya konserter med Skifs och Körberg på flera orter.”

Inlägget har fått tummen upp av alla Skifs-älskare och mötts av idel glädjerop. 

”Skönt att ha dig tillbaka, Björn!”, skriver en av många som hoppas få ett snabbt tillfrisknande för Björn. Det gör också vi och ger samtidigt stor tumme upp för att ”Revanschen på Skansen” kommer tillbaka!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna

 
 

Läs mer om...