Gruppen står blickstilla i kyrkan – kolla nu när de börjar sjunga julklassikern från 1700-talet

Vokalgruppen Pentatonix har fascinerat och hänfört miljontals människor världen över. Gruppen startade som ett kompisgäng som gillade att sjunga, och utmärkte sig genom att vara extremt bra. Det som framför allt gör Pentatonix så otroligt populära är att de endast använder sina sångröster, och alltså inte har några andra instrument när de genomför sin fantastiska musik.

Framgångarna har inte heller låtit vänta på sig. Pentatonix har sålt miljontals plattor, turnerar inför fullsatta hus och radar upp visningar på sina videos på Internet.

Pentatonix har framför allt blivit kända för sina älskvärda tolkningar av mer eller mindre kända låtar. Och nu har gruppen gett sig på en av de mest välkända julklassiker som någonsin har producerats.

De flesta av oss känner till låten Joy to the world, som har anor ända tillbaka till 1700-talet. Låten har tolkats av framgångsrika artister som Mariah Carey och Whitney Houston.

När gruppen här plötsligt tar ton i en kyrka börjar man förstås ana att det är något alldeles extra på gång, och vänta tills du ser och hör Pentatonix version av julklassikern. Varenda hårstrå på kroppen ställer sig upp! Betänk också att de alltså endast använder sina röster som instrument. Gåshud! Jag vågar påstå att det är en av de bästa jullåtar jag hört i hela mitt liv.

Det här gav mig verkligen julkänsla. Du får gärna dela vidare för att sprida lite julstämning till nära och kära.