Han är bara barnet – men titta när han öppnar munnen och förvandlas till Sinatra

Något som alla dessa tv-sända talangjakter brukar krylla av, är urgulliga små barn som charmar publiken. Och låt oss säga så här, där kammar 7-årige Robbie Firmin full pott direkt.

Till att börja med, förklarar pojken ödmjukt att han ställer upp i tävlingen för att ge sin mamma den bästa födelsedagspresenten någonsin – han ska vinna Britain’s Got Talent åt henne! För det andra får Robbie hela arenan att vika sig dubbel av skratt när han, som barn så ofta gör, bara säger det som faller honom in – och avslöjar att moster är singel och att hon ju faktiskt skulle passa ganska bra ihop med en av de där jurymedlemmarna.

Men sen är han ju där för att sjunga också… och visst kan Robbie konsten att vinna publikens hjärtan även på den fronten. Bara det faktum att han, blott 7 år gammal, tar sig an självaste Frank Sinatra är anmärkningsvärt – och hans sångröst, ska dessutom visa sig vara alldeles underbart härlig!

Robbie gör sådan succé att han får både publik och jury att ställa sig upp och vråla av glädje – och med sådan utstrålning och talang råder det väl knappast några tvivel om att han kommer bli något stort!

Se Robbies urgulliga audition i spelaren här under. Om du bara vill höra framträdandet, så börjar det ungefär 2 minuter och 20 sekunder in i klippet.

Vilken härlig liten prick, man blir ju glad bara av att titta på denna audition! Dela gärna vidare Robbies framträdande för att ge vänner och bekanta ett leende på läpparna en dag som denna.