Han avbryter Beyonces konsert framför 50 000 åskådare – orsaken är så vacker

Musik och kärlek har sedan begynnelsen gått hand i hand. När det kommer till att fria så används ofta just musik för att förstärka känslorna då man vill göra något speciellt av ögonblicket.

Men frågan är om inte detta är det mest ultimata sättet att fria på? Eller vad sägs om 50 000 skrikande personer i publiken och självaste Beyonce som arrangör bakom frieriet?

Det är vad som hände i St. Louis. Beyonce var där med samma turné som tidigare besökte Sverige och skulle göra kvällen till något väldigt speciellt för hennes danskoreograf John Silver och huvuddansare Ashley Everett.

John är nämligen från St. Louis och hade under konserten hela sin familj och alla vänner på plats. Under den passande låten ”Single Ladies (Put a ring on it)” så avbryter hon konserten för att ta upp en frivillig person ur publiken. Vad första dansare Ashley Everett inte vet är att det inte är vilken person som helst utan hennes pojkvän.

Väl på scen är Ashley mer än förvirrad under Johns tal och vet inte riktigt var hon ska ta vägen. Men när han går ner på knä så brister det för dansaren och lyckan är total. Självklart svarade Ashley ja och efter några kyssar så var snabbt de övriga dansarna och Beyonce där för att krama om de lyckliga tu. Dessutom avslutar de senare låten med en passande koreografi där alla pekar på sitt ringfinger.

Ett magiskt ögonblick och en fantastisk chock för Ashley vilket också framkom på hennes Instagram dagen efter:
”Försöker fortfarande förstå det här otroliga, magiska ögonblicket som hände igår kväll! Det var verkligen en dröm som besannades. Tack alla som hjälpte till att göra kvällen så minnesvärd och ikonisk och alla som stöttar oss och gratulerade oss! Till min egen FÄSTMAN, DU GJORDE DET HÄR OCH JAG ÄLSKAR DIG GALET MYCKET!!! Chockad är en underdrift. Jag är så överdrivet exalterad över det här nya kapitlet i våra liv och kan så klart inte vänta på att bli din fru. Jag är verkligen välsignad!”

Att det blev en fantastisk chock är kanske en underdrift. Hela klippet går att se nedanför.

Det kommer nog ta lång tid till dess att alla inblandade glömmer detta. Dela gärna vidare om du också tyckte det var fint.