Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Han ger sig på omöjliga låten som ingen klarar av. När jag hör hans fantastiska röst kan jag inte sluta höja volymen.

Jag älskar när det händer. När jag hittar ett klipp som bara golvar mig totalt. Jag har suttit här på jobbet och spelat den här på repeat nu i snart två timmar och det känns som att jag har konstant gåshud. Jag vill höja volymen mer men har redan på högst möjliga. Det handlar om blott 19-årige Loic Nottet från Belgien. Loic var med i belgiska ‘The Voice’ 2014 där han kom tvåa och har tidigare uppmärksammats när han smygfilmades av en kompis när han sjöng SIA’s ”Chandelier”. Och i klippet nedan är det den låten som framförs men, den den här gången hela låten och detta i en radiostudio. Har ni inte hört det här, är det något ni bara måste ge ett par minuter.

Samtidigt som jag klickar igång den från början en kanske 27:e gång kan ni klicka på play tillsammans med mig. Jag tycker själv om att sjunga och har gett mig på den här låten vid ett par tillfällen, men det är i stort sett omöjligt att ta sig upp i tonerna som Loic framför här. Vilken pipa!

Magiskt, inte sant?!

Loic Nottet var också med i Eurovision där han kom fyra för Belgien med sin låt ”Rythm inside” bakom vinnande Måns Zelmerlöw.

Vill du ha fler liknande sångfåglar i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna

 

Läs mer om...