Han samåker och sjunger med Stevie Wonder. Men det hans fru får uppleva visar Stevie Wonders storhet.

Stevie Wonder är definitivt en av världens största artister genom tiderna. Hitsen är otaliga och hans musik har inspirerat och berört miljontals människor och musiker. Men färre visste nog att hans personlighet är minst lika härlig och något att bli imponerad och inspirerad av.

I programmet Late Late Show With James Corden så har han en programdel där han tar med artister på sin väg till jobbet. Detta eftersom man med två eller fler i bilen får rätt till en mindre trafikerad fil för de som samåker.

I det här avsnittet får han sällskap av Stevie Wonder som insisterar på att köra.

BalteStevie600

Men i det här klippet visar det sig inte bara vilken självdistans Stevie Wonder har och hur han fortfarande kan sjunga utan dess like. Han är väldigt, väldigt skön också och bjuder på många skratt från tittarna.

Men det kanske mäktigaste kommer en bit in i klippet. Det kommer nämligen fram att James Corden’s fru, Julia, har Stevie Wonder som största idol. Då väljer Stevie Wonder att göra något helt fantastiskt vilket man kan se i reaktionerna nedanför. Detta gör man dock bäst i att se i klippet.

stevieGladje600

Det här klippet är verkligen värt att se och ger en unik bild över Stevie Wonders fantastiska personlighet. Men det visar också hur många hits han verkligen har, även om de inte hinner med alla.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna