Här återförenas GES inför sommarens konserter – smyglyssna på nya musiken

Varje gång jag hör någon prata om Niklas Strömstedt, Thomas ”Orup” Eriksson eller Anders Glenmark så tänker jag ofrånkomligt på GES. Gruppen som tog hela Sverige med storm och blev ett med folket under den otroligt varma sommaren 1994, när Sverige tog VM-brons i fotboll. GES skrev låten ”När vi gräver guld i USA” som officiell svensk låt till VM-turneringen – och än i dag får jag rysningar när jag hör den. 

I november förrra året blev det klart att trion återförenas – och i juli gör de sex spelningar i Bornholms Slottsruin. Jag har varit så spänd över att få höra hur trion kommer låta – och i ett klipp från TV4:s Nyhetsmorgon får vi nu följa med och lyssna på när bandet repar. 

Trots att bandet inte spelat ihop på ett bra tag kan jag inte låta bli att stampa fötterna i takten till musiken. Det låter verkligen som om publiken kommer få en alldeles speciell show när GES ställer sig på scenen i sommar! 

Kolla in när GES repar inför sommarens turnéer här nedan.

Det svänger verkligen om GES igen! Tveka inte på att dela vidare klippet så dina vänner också får ta del av det här härliga klippet. 

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna