Här chockar 14-åringen alla i America’s Got Talent – med operasång

När den 14-åriga Laura Bretan ställer sig på den stora scenen framför juryn kan man inte ana vad som ska komma från hennes mun.

Plötsligt stämmer hon upp i en fantastisk operasång – och det är inte bara publiken som chockas. Också juryn häpnar och Simon Cowell kan inte förstå att hon är så ung.

Nu är hon vidare till semifinal i America’s Got Talent.

När Laura Bretan för första gången ställer sig på scenen framför juryn bestående av superstjärnorna Howie Mandel, Mel B, Heidi Klum och Simon Cowell, är hon bara 13 år gammal. Då uppträder hon med Puccinis ”Nessun Dorma” och det fanns nog inte en enda person som inte jublade när hon var klar.

Och det är inte bara jubel som hörs runt den stora scenen – plötsligt står Laura Bretan mitt i ett guldregn av konfetti. Mel B avslutar det hela med att välja den unga operasångaren till sin ”golden buzzer”, vilket innebär att en deltagare går direkt vidare till kvartsfinal.

När det sedan var dags för kvartsfinal för 14-åringen blev det inte sämre. Då uppträdde Laura Bretan med klassikern ”The Prayer”, och möts återigen av stående ovationer.

”Laura, det här är orsaken till att vi gjorde den här showen. Så att vi kunde hitta personer som du”, säger en imponerad Simon Cowell.

Kolla klippet och se om du håller med Simon Cowell.

Dela gärna om du också tycker att Laura Bretan är sjukt grym.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna