Här får Talang-Oliver en personlig hälsning från sina största rockidoler

12-åriga Oliver Rytting har fångat publikens stora hjärta i Talang 2017 efter sitt framträdande av Kiss-låten ”Heaven’s on fire”.

I morse var han med i TV4:s Nyhetsmorgon inför finalen – och fick en alldeles egen hälsning från sina största idoler.

12-åriga Oliver Rytting klev upp på Talang-scenen på audition och rev av den klassiska rocklåten ”Heaven’s on fire” av Kiss. Publiken och juryn älskade Olivers energi och sång – och skickade honom vidare.

I semifinalen sjöng han Steppenwolfs rockdänga ”Born to be wild” – och nu är han klar för final i Talang 2017.

På lördagsmorgonen gästade han TV4:s Nyhetsmorgon för att prata upp inför finalen den 19 maj – och i kväll kommer han vara på plats när hans stora idoler Kiss spelar inför fullsatta läktare på Tele2 Arena i Stockholm.

Men programledaren Jesper Börjesson hade en riktigt stor överraskning planerad för Oliver.

Bildkälla: Skärmdump/TV4

På storbildskärmen visade han en video för Oliver – där självaste Kiss-medlemarna skickade en personlig hälsning till 12-åringen.

”Hej Oliver! Vi älskade din version av ”Heaven’s on fire”. Lycka till i nästa omgång och fortsätt rocka”, hälsade det klassiska rockbandet.

Inte helt oväntat blev Oliver tagen av stunden och hade till en början svårt att förstå att det verkligen var hans stora idoler som skickat en hälsning, bara till honom.

Ett fantastiskt ögonblick för den här härliga 12-åringen som säkerligen kommer rocka loss rejält när finalen stundar den 19 maj. I spelaren nedan kan du själv se när Oliver får den fina hälsningen av Kiss. Så fint!

Det här gjorde verkligen min dag, nu håller vi tummarna för Oliver i Talang-finalen! Dela gärna artikeln vidare till dina vänner så de också får se den fina hälsningen – och Olivers fantastiska reaktion.