Här hedrar Robbie Williams offren i Manchester – med klassikern som slutar i allsång

22 människor, varav många barn, fick sätta livet till efter det ofattbara bombdådet i Manchester för knappt två veckor sedan.

Artisten Ariana Grande, vars konsert människor var på väg ifrån, kommer göra en välgörenhetskonsert till förmån för offrens familjer i staden.

Och från alla världens hörn har det strömmat in hyllningar och styrkeord. Nu har den folkkäre brittiske artisten Robbie Williams även han hedrat offren.

I går kväll spelade Williams i just Manchester – och valde att hedra offren med sin vackra ballad ”Angels”. Men det skulle bli svårare än vad han förväntat sig.

Innan låten ens börjat kunde artisten inte hålla tårarna borta, utan de närmare 50 000 i publiken fortsatte istället på egen hand sjunga den vackra låten. 

En oerhört fin gest till offren och deras familjer efter det hemska dådet. Jag kan själv inte hålla tårarna borta, eller inte sjunga med heller för den delen, när jag såg det här klippet.  Så himla vackert.

Så fint och värdigt att hedra offren och deras familjer med den här vackra låten. Dela gärna vidare artikeln så fler får se Robbie Williams fina gest.