Här intar Eilert ”Elvis” Pilarm en av USA:s största talkshows

Det finns många Elvis-imitatörer runt om i världen, men det är nog helt rättvist att säga att det inte funnits någon som slår svenske Eilert Pilarm från Husum i Västernorrland. År 2001 var han till och med Sveriges mest bokade artist.

Med sin unika stil och förmåga att underhålla alla i varje rum han äntrat tog han inte bara Sverige, utan världen med storm under sin tid som aktiv artist. Här om dagen syntes han i en av USA:s största talkshows – The Tonight Show, där Jimmy Fallon uppmärksammade den svenske stjärnan. 

Eilert Pilarm föddes i Anundsjö 1953 och kom i vuxen ålder att bli en av våra mest kända Elvis-imitatörer. Trots att media många gånger ifrågasatt hans tonsäkerhet har Eilert nått stora framgångar under sin livstid.

År 2001 var Eilert Sveriges mest bokade artist, men han har även gjort flera framträdanden utomlands, bland annat i en av BBC:s tv-program. 

Eilert har släppt flera album, mest känd är han för sin tolkning av ”Jailhouse Rock”, som vi bland annat kunnat se i Keldareklamerna. 

Youtube/Eilert Pilarm family

Här uppmärksammas Eilert Pilarm i Jimmy Fallons ”The Tonight Show”. 

Eilert Pilarm bjuder på sig själv och kan verkligen konsten att underhålla. Dela gärna för att sätta ett leende på folks läppar idag.