Hemlösa 14-åringen får juryn att kasta sig på guldknappen med magiska låten

Jayna Brown är bara 14 år men känns på många sätt mycket äldre. Kanske beror det på allt som hon har varit med om.

Hon och hennes mamma är de enda i familjen och har inget eget hem och flyttar för tillfället runt hos vänner och de som orkar ställa upp med husrum.

Trots detta lyser det positivt kring Jayna och att hon har det svårt syns inte. Hennes mamma har gjort allt för att Jayna ändå ska få den bästa möjliga uppväxten och nu vill Jayna göra allt för att ge tillbaka till sin bästa vän.

Jayna Brown kliver därför ut framför juryn i America’s Got Talent, där en av hennes stora idoler, Louie från One Direction sitter.

När Jayna startar sin audition är det knäpptyst, bara för att sekunder senare höra spridda applåder och jubelrop samtidigt som Simon Cowell vinkar ikapp, vilket man aldrig ser. När sedan refrängen kommer så är det inte många som kan sitta oberörda till låten ”Rise Up”.

Efter att Jayna har sjungit klart så står juryn upp och applåderar med publiken. Hyllningsorden från juryn slutar inte och när det väl är dags för Louie, Jaynas idol, så flyger inte bara berömmen. Louie trycker på guldknappen och skickar henne direkt till livefinalerna.

Det här är scener som alla kommer påverkas av. Magiskt!

Jayna Brown kommer in i klippet 1:42

Det var knappast bara jag som imponerades av Jayna. Dela gärna vidare om du håller med.