Hon är en levande docka – men det är hennes makalösa röst som golvar juryn

I program som X-factor hör det inte till ovanligheten att det dyker upp personer som kan tyckas lite annorlunda. Ofta är de också där för att spexa och kanske inte för att sjunga bra.

Sada Vidoo är nog enligt de flesta ganska speciell. Det är en fri själ och hela hon är fantastisk. Men hon sticker också ut ganska mycket då hon är en ”levande docka”. Hon vaknar upp varje morgon, klär upp sig som en docka och lever sedan resten av dagen, precis som en docka gör.

När Sada kommer in framför juryn ser man att de väntar sig ytterligare en person som är där för att spexa och göra sig lustig under bästa programtid. Men Sada är allvarlig.

Att Simon försöker övertyga henne före sin audition att hon inte alls är en docka och en ”knäppis” stoppar knappast Sada. Hon är där för att bjuda på sig själv och sin röst.

Och det är i slutändan rösten som får hela juryn att gapa. Ingen hade väntat sig att Sada är så fantastiskt duktig på att sjunga och uppträda. Efter uppträdandet så erkänner till och med Simon att han tror på att hon är en docka.

Juryns kommentarer säger allt om både hur speciell Sada är, men också hur underbart duktig och hänförande hon är. Är det någon audition som kan beskrivas som trollbindande så är det denna.

Var det någon fler än jag som under sången glömde att hon var klädd som en docka och bara helt underbar? Det här är underhållning när det är som bäst.

Är ni också imponerade av den ”levande dockan” så dela gärna vidare.