Hon mobbades av klasskamraterna för sin röst – nu får hon sin revansch hos juryn

Caitlyn Vanbeck hade en riktigt tuff resa för att möta juryn. En sådan resa där man bara hoppas att hennes audition ska gå bra.

För flera år sedan började hon nämligen lägga upp filmer på sig själv när hon sjunger i olika sociala medier. Tyvärr gjorde det att hon blev mobbad i skolan av sina klasskamrater, säkert för att de var avundsjuka. Det gjorde också att hon under en längre tid mådde väldigt dåligt och tappade allt självförtroende.

Som tur var så fanns alltid hennes föräldrar där och stöttade henne och var också anledningen till att hon tog till sig modet att söka till X-factor – trots de hemska kommentarerna hon fått tidigare.

Jag är otroligt glad för att hon vågade söka, för denna audition är verkligen imponerande trots att hon själv börjar gråta innan hon sjungit klart. Hon sjunger Kelly Clarksons låt Piece by Piece vilken får henne att tänka på sin pappa och allt stöd hon fått därifrån. 

Men hon är inte ensam om att påverkas av låten och sitt framförande.

I juryn börjar Nicole gråta, Simon blir flyttad 15 år tillbaka i tiden och påminns om en världsstjärna samtidigt som Louis tårögd förklarar att hon har den bästa röst han hört.

Om man gillar auditions är det här ett måste att se.

Vilken fantastisk röst och framförande. Dela gärna vidare då fler förtjänar att se och beröras av detta.