Ingen gör den som Elvis – men parets tolkning av kungen snuddar vid hans storhet

Skulle jag tvingas välja en låt att få lyssna på resten av mitt liv är oddsen låga att jag skulle välja Elvis fantastiska ”Can’t Help Falling in Love”. Inte nog med att låten i sig är vacker, Elvis hade den otroliga förmågan att verkligen beröra hela kroppen ända in i själen. Och med sin emotionella röst berör han mig än i dag med sin musik.

Genom åren har vi fått höra mänger av artisten göra covers på låten ”Can’t Help Falling in Love”. Men varje gång jag får höra låten som en duett ger det mig rysningar, precis som det här brittiska parets otroliga version.

Med gitarrer och syntar i bakgrunden tar de på något sätt låten in i nutiden – och pojkvännen Andrew James som inleder låten gör det fantastiskt bra. Men när man inte trodde att det kunde bli mycket bättre tar flickvännen Chandler Gallagher ton. Och känslorna när de båda sjunger i sina vackra stämmor är några av det kraftfullaste jag känt på länge.

Lyssna och njut!


Det här gav mig gåshud över hela kroppen. Tveka inte på att dela den vidare om du också blev berörd av parets magiska röster.

 

Läs mer om...