Ingen gör den som Janis Joplin — men när kvinnan öppnar munnen kastar sig juryn på knappen

Att sjunga på det sättet som Janis Joplin gör är inte många som kan. Men när Natalia Sikora öppnar munnen och sjunger ut ”Cry Baby” är alla säkra på att Joplin är tillbaka.

Talangtävlingen ”The Voice” är stor över hela världen och finslipar många talanger. Juryn var uppenbarligen inte beredd på att få höra denna klockrena version av Janis Joplins klassiker. En av jurymedlemmarna kastar sig direkt på knappen och är märkbart överlycklig över det han får höra. Det dröjer inte länge förrän resten av juryn trycker på sina knappar så att alla fem ser det magiska framträdandet.

Detta är anledningen till att ”The Voice” är en riktigt bra talangtävling enligt mig. I andra talangtävlingar ser vi ofta att duktiga personer blir nedvärderade eller helt enkelt dömda på hur de ser ut. Åtminstone innan de börjar sjunga. Här handlar det enbart om hur bra du är på att sjunga för att kvalificera dig till tävlingen.

Det har verkligen Natalia Sikora tagit tillvara på här då hon lyfter hela studion till skyarna! Både publik och jury kan inte hålla sig utan jublar något ofantligt mycket.

Wow! När jag stängde ögonen var jag nästan säker på att det var Janis Joplin jag lyssnade på. Bra betyg! Dela gärna med någon som borde höra detta.