Julklappen till alla Beatles-fans: Nu kan du lyssna på bandets musik på Spotify.

Många är de musikälskare som slitit sitt hår när de insett att The Beatles musik inte går att avnjuta på någon av de stora streamingtjänsterna. Men nu kommer ett glatt besked som blir en alldeles underbar julklapp för alla som törstar efter att kunna lyssna på ”All You Need Is Love” eller ”Let It Be” när helst de vill.

Beatles har längre vägrat släppa sin musik fri på de olika streamingtjänster som finns tillgängliga på marknaden. Ända tills nu. BBC kommer nämligen med den glada nyheten att bandets hela skivkatalog kommer att finnas tillgänglig på bland annat den svenska streamingtjänsten Spotify från och med i morgon julafton.

– Vi hade förväntat oss att de skulle sluta ett exklusivt avtal för att streama sin musik på en streamingtjänst, men det verkar som att de kommer att finnas i stort sett överallt från dag ett, säger Chris Cook, från musikindustris nyhetssajt CMU till BBC.

För bandet kommer inte bara att släppa sin musik på Spotify. Även Apple Music, Google Play, Tidal och Amazon Prime Music finns bland de totalt nio olika streamingtjänster som kommer att erbjuda bandets musik.

Snacka om en fin julklapp, jag vet att i alla fall jag kommer att avnjuta hela Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band under julaftonskvällen.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna