Juryn håller andan när 40-årige prästen avslöjar sin himmelska röst

40-årige Freddie Combs är en präst och kärleksfull make – men han är nog mest känd för att ha levererat en av de mest överraskande och rörande föreställningar i The X Factors historia.

Den 225 kilo tunga mannen – som redan hade förlorat 180 kilo efter att ha nästan dött av sjuklig fetma – rullades ut på scenen av sin fru, Kay.

Hans utseende drar blickarna till sig, men innan juryn ens hinner ställa en fråga går Freddie händelserna i förväg: ”Kom igen, ge den feta pojken en chans”, skämtar han. 

Och när Freddie bjuder på sin himmelska röst blir både domarna och publiken minst sagt chockade. Han framför Bette Midler’s hitlåt ”Wind Beneath My Wings” och han gör den verkligen rättvisa.

Britney Spears, en av domarna, rörs till tårar av Freddies ”mod och beslutsamhet att offentligt utöva sin passion, trots risken att bli hånad och förlöjligad på grund av sin kropp”. 

Freddie passar också på att tillägna låten till sin fru och säger: ”Min största dröm är att ge hopp till människor som är min storlek, de ska veta att de kan uppnå sina drömmar”.

Snyggt, Freddie!

 

Detta är ytterligare ett bevis på att du aldrig ska döma en bok efter omslaget! Dela gärna om du vill att fler ska få uppleva detta grymma framträdande!