Juryn fnyser fördomsfullt när duon kliver upp på scen — sekunder senare har alla gåshud

Britian’s Got Talent har bjudit på många fantastiska stjärnor sen de startade, två av dem är vännerna Jonathan och Charlotte. Det var länge sen jag blev såhär förvånad.

”Just when you think things couldn’t get any worse” är det första Simon Cowell viskar till sin kollega i juryn när han ser Charlotte och Jonathan komma in på scen. Ett väldigt målande exempel på en förutfattad mening som han säger innan deltagarna ens har hunnit säga någonting.

Jurymedlemmarna är tveksamma

Det blir tydligt att jurymedlemmarna inte tror på dem innan de har börjat sjunga. Det gäller även bilderna vi får se av publiken där det är människor som himlar med ögonen och det ser ut som att de suckar. Juryn frågar även om Jonathan är blyg eftersom han inte säger så mycket och det bekräftar han att han är. Detta är dock inget som märks när duon börjar sjunga. Se det fantastiska klippet här nedan.

Inte ett öga torrt efter detta framträdande. Talang sitter inte i ens utseende utan det här är på riktigt och det kommer inifrån. Dela så att fler får ta del av detta fantastiska framträdande.