Juryn kan inte begripa att han bara är 16 år – en titt på detta så förstår du vad de menar

Ibland händer det att det dyker upp talanger som överträffar det mesta man hört eller sett innan. Isaiah Fierbrace är utan tvekan en sådan talang.

Isaiah är född i Moama i Australien. En liten stad med bara 5000 invånvare. Därför kan resan till de stora scenerna kännas lång. Men detta hindrade inte denna unga man från att söka till den australiensiska versionen av The X Factor år 2015. Han tog sig vidare in i programmet, men det var nog med det här framförandet den breda publiken på riktigt förstod vilken otrolig talang han är.

När klippet spelades in var Isaiah bara 16 år gammal. Något som juryn helt enkelt inte kan begripa. Hans röst är verkligen helt fantastisk och träffar en direkt, något som verkligen syns på juryns och publikens reaktioner.

Efter framförandet, av Alicia Keys ”If I ain’t got you”, måste en jurymedlem försäkra sig om att Isaiah verkligen är 16 år gammal – han känns redan som ett fullfjärdrat proffs.

Isaiah gick sedan vidare och vann hela programmet och i tidigare i år stod det klart att den idag 17-åriga Isaiah kommer att representera Australien i årets Eurovision Song Contest. Det är verkligen något jag ser fram emot efter att ha sett det här!

Var lite bjussig och dela vidare Isaiahs fina sång så fler vet vem han är när det är dags för Eurovision!