Juryn tror inte att 9-åringen spelar på riktigt – då avslöjar han nästa låtval och chockar alla

Adrian Romoff är ingen vanlig pojke. Det bevisade han när han var med i America’s Got Talent och spelade piano så pass bra att juryn till en början inte trodde honom.

Adrian Romoff skiljer sig en hel del från sina jämnåriga kamrater. När han deltog i tv-programmet America’s got talent 2014 var han bara nio år men gick redan i åttonde klass. Han hade dessutom kommit på tredje plats i en nationell tävling för unga musikanter.
Redan som fyraåring började hans mamma Olga lära honom att spela piano och det gick snabbt upp för familjen att Adrian hade en ovanlig talang.
I America’s got talent charmade han först både publik och jury med sina kvicka svar på juryns frågor. När han sedan satte sig ned vid pianot för att spela det klassiska stycket Flight of the Bumblebee av Nikolai Andreyevich Rimsky-Korsakov gjorde han det så bra att juryn först inte trodde på honom.
”Jag är förvirrad. Jag vet inte riktigt vad som hände där uppe på scenen. Vad spelade du och vad var förinspelat?” utbrast den häpne jurymedlemmen Howard Stern.
”Jag spelar gärna något annat om ni vill”, svarade Adrian snabbt och tog plats bakom pianot igen.
Återigen chockade publiken och även juryn som den här gången trodde på honom.
”Du är framtiden. Helt briljant! Sätter du spelar på, du lever musiken, man ser det på dig,” förklarar Howard Stern till publikens stora jubel.
Se det makalösa klippet här och dela det sedan med alla dina vänner så de också kan röras till tårar av pojkens magi.

Dela gärna klippet till dina vänner på Facebook, så att de också får chansen att höra den unga talangen!