Kvinnan överlevde svåra flygolyckan – 12 år senare lamslår hon Simon med sin röst

Det är få människor jag beundrar så mycket som de som skadat sig i en olycka och sedan kommer tillbaka starkare än någonsin. Att bara fortsätta, kämpa för ett bättre liv och göra allt i sin makt för att skapa bästa förutsättningarna för sig själv i framtiden är verkligen beundransvärt.

Kechi Okwuchi hade varit med om mycket i livet. För 12 år sedan var hon med i en flygolycka och överlevde mirakulöst. Hon fick allvarliga brännskador, men det var ingenting som skulle stoppa henne från sin stora passion i livet. Att sjunga.

När hon låg på sjukhuset var musiken det som fick henne att glömma det hon varit med om, och i år beslutade hon sig för att ställa upp i America’s Got Talent.  Det skulle inte dröja länge innan Simon Cowell och resten av juryn fick se hennes fantastiska talang – och med Ed Sheerans låt ”Thinking Out Loud” får hon hela arenan att tappa andan under sin första audition.

Hennes fantastiska röst berör mig hela vägen in i själen och när hon tar de höga tonerna i refrängen kan jag inte låta bli att fälla en tår.

Kechi är en inspiration för oss alla och jag önskar henne allt det bästa i livet. Här nedan kan du se Kechis fantastiska framträdande. Lyssna och njut.

Få röster har berört mig så mycket som Kechis. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också tycker hennes framträdande var inspirerande.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna