Kvinnan överlevde svåra flygolyckan – 12 år senare lamslår hon Simon med sin röst

Det är få människor jag beundrar så mycket som de som skadat sig i en olycka och sedan kommer tillbaka starkare än någonsin. Att bara fortsätta, kämpa för ett bättre liv och göra allt i sin makt för att skapa bästa förutsättningarna för sig själv i framtiden är verkligen beundransvärt.

Kechi Okwuchi hade varit med om mycket i livet. För 12 år sedan var hon med i en flygolycka och överlevde mirakulöst. Hon fick allvarliga brännskador, men det var ingenting som skulle stoppa henne från sin stora passion i livet. Att sjunga.

När hon låg på sjukhuset var musiken det som fick henne att glömma det hon varit med om, och i år beslutade hon sig för att ställa upp i America’s Got Talent.  Det skulle inte dröja länge innan Simon Cowell och resten av juryn fick se hennes fantastiska talang – och med Ed Sheerans låt ”Thinking Out Loud” får hon hela arenan att tappa andan under sin första audition.

Hennes fantastiska röst berör mig hela vägen in i själen och när hon tar de höga tonerna i refrängen kan jag inte låta bli att fälla en tår.

Kechi är en inspiration för oss alla och jag önskar henne allt det bästa i livet. Här nedan kan du se Kechis fantastiska framträdande. Lyssna och njut.

https://youtu.be/iUP9lehOji0

Få röster har berört mig så mycket som Kechis. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också tycker hennes framträdande var inspirerande.