Lämnade i tårar för 9 år sedan – nu får hon höra detta: ”Bästa rösten nånsin”

Att ta revansch kan nog vara en av de främsta anledningarna till varför jag verkligen älskar alla idolprogram. Oavsett om det är från en tragedi, eller bara att övervinna sitt självförtroende och söka igen.

Anelisa Lamola gör detta på flera sätt. Som 17-åring gick hon vidare från audition i X-factor men det slutade snabbt i tårar när hon tidigt åkte ut.

9 år senare är hon tillbaka med mer erfarenhet och som en ny person. Trots att hon började college just efter förra gången hon var med, samtidigt som hon jobbade två jobb, lät hon aldrig musiken försvinna ur hennes liv. Gratisspelningar och framträdanden på diverse små ställen byggde upp den erfarenhet som nu visas upp i ett andra försök.

Återigen slutar det i tårar – men denna gång är det glädjetårar. Framförandet av Aretha Franklins – (You Make Me Feel Like) A Natural Woman är galet bra vilket juryn snabbt låter henne veta.

Bland annat jämförs hon med Adele och domaren Nicole anser också hennes röst som den bästa hittills, alla säsonger, som hon har hört på en audition. 

Så här visar man var skåpet ska stå!

Det här är en revansch från en talang som förtjänar att spridas. Dela gärna vidare om du också var imponerad.