Läraren ger sig på odödliga klassikern – efter bara 7 sek skriker publiken rakt ut

Tv-tablån kryllar av talangjakter och varje år får vi ta del av hundratals talanger som provar lyckan inför jury, publik och tv-tittare.

Där finns fiaskon som får en att dra fram skämskudden, där finns framträdanden som bara viner förbi i periferin – men där finns också guldkorn som går raka vägen in i hjärtat.

En sådan audition som är oförglömlig än i dag, åtta år senare, är när läraren Danyl Johnson gjorde audition i tv-programmet The X Factor – och chockade allt och alla.

När den 27-årige läraren Danyl Johnson år 2009 klev upp på scenen i The X Factor visste ingen vad som väntade… och när han dessutom förklarade att han skulle framföra The Beatles-låten ”With A Little Help From My Friends” från 1967 blev det helt knäpptyst i arenan.

För som alla vet har man ganska mycket att leva upp till om man ger sig på en sådan odödlig klassiker.

Men Danyl visste exakt vad han gjorde – och faktum är att det bara krävdes några få sekunder innan publiken anade att något speciellt var på gång. Juryn ville däremot inte inledningsvis avslöja vad de tyckte om den annorlunda versionen av klassikern, men så småningom kunde inte ens de hålla minen. Det här var ju bara så bra, vilken gudabenådad röst!

Efter Danyls magiska audition konstaterade den annars så svårflörtade Simon Cowell att det var den bästa, första audition han någonsin hade hört – ett betyg som säger det mesta om kvaliteten.

Titta på klippet här:

Den här läraren förtjänar verkligen all uppmärksamhet i världen. Dela vidare om du också tycker att han har en alldeles otrolig röst!