Lill-Babs och ”Siwan” får hemliga tecknet – sekunder senare gungar hela Liseberg

Egentligen behöver de ingen större presentation – men jag försöker i alla fall:

Ann-Louise Hanson, 73, är Sveriges mesta schlagerdrottning genom tiderna. Artisten har spelat in över 600 låtar och medverkat i Melodifestivalen flest gånger av alla – vid hela 13 tillfällen har hon deltagit i tävlingen. 

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, 79, har sjungit och underhållit svenska folket sen 1953 – och gett oss klassiker som ”Är du kär i mig ännu Klas-Göran?”, varit programledare i Melodifestivalen, blivit tilldelad kungens medalj i högblått band samt invald i Swedish Music Hall of Fame. 

Siw Malmkvist, 80, har representerat Sverige i Eurovision Song Contest, varit filmstjärna i både Sverige och Danmark, haft över 40 låtar på Svensktoppen och spelar in över 600 låtar på tio olika språk. 

På måndagen gästade sångfåglarna ”Lotta på Liseberg” i TV4 – och pratade om sina långa och framgångsrika karriärer tillsammans med programledaren Lotta Engberg.

Men när yngligen i gänget, Ann-Louise, till slut gav i från sig ett tecken i riktning Lill-Babs och ”Siwan” – då visste alla vad som komma skulle. 

Sekunder senare ställde sig hela Liseberg upp från bänkraderna – och gungade med i takt till musiken. 

Magiskt! Tveka inte att dela för att hylla dessa fantastiska artister som gett oss så mycket bra musik och glädje genom åren! 

Publicerad av Newsner Guldkorn. Gilla gärna!