Lottas allsång avbryts plötsligt av Per – kolla nu in hennes klockrena kontring

Jag älskar att titta på Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg på somrarna. Det är så härligt med alla svenska och ibland internationella gäster som kommer dit och sjunger och underhåller. Men helt ärligt tycker jag nog mest om när det är svenska artister – och när de spelar riktiga klassiker. 

Det är precis det som händer i det här klippet med två av mina absoluta favoritunderhållare: Lotta Engberg själv och komikern Per Andersson.

Det är dock inte en helt vanlig show som vi bjuds på av älskvärda Lotta och Per. Det är nämligen den förstnämnda som ser ut att ska hålla i allsången på Liseberg, som brukligt, när hon drar igång publiken med en Cornelis-klassiker. Sekunder senare rusar plötsligt Per Andersson in och avbryter – med en annan klassiker.

Men Lotta har en plan, och vet vad hon ska kontra med. Kolla in det underbara medley som skapas i denna duell mellan Per och Lotta.

Det går inte att säga annat än att detta är svensk underhållning när det är som allra bäst. Gilla och dela om du håller med!