Männen lyser upp främlingarnas dag med underbara kärleksförklaringar

Alla hjärtans dag är en högtid som väcker känslor på många olika sätt. För somliga är det en hyllning till kärleken och ett sätt att visa uppskattning till sin älskade, medan andra bara ser dagen som en smärtsam påminnelse om det hittills fruktlösa sökandet efter den rätta.

Men varför ska man behöva vara make, maka, pojkvän eller flickvän för att få kärlek på alla hjärtans dag? Partner eller inte – alla förtjänar vi naturligtvis att uppmärksammas med vänliga ord, några sångrader eller kanske en ros… något som Stuart Edge och hans vänner också såg till att verkställa.

På självaste alla hjärtans dag klädde gänget nämligen upp sig i vita skjortor och svarta slipsar, gav sig ut på stan och överraskade främmande kvinnor med kärlekssånger och blommor. De chockade reaktionerna hos kvinnorna är verkligen oslagbara – och männens härliga kärleksförklaringar gör mig bara så varm i hjärtat. Länge leve kärleken!

Ingen ska behöva känna sig ensam på alla hjärtans dag – så nu tycker jag att vi passar på och uppmärksammar alla där ute med lite extra kärlek.

Dela gärna vidare klippet som en inspiration till andra att göra något fint en dag som denna!